Wat levert het u op? Een eerlijke recensie

sudocreme
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Onlangs heb ik online veel productrecensies gelezen over Sudo Cream en andere billencrèmes met het “Zinc Privilege”. Sommige zijn erg negatief, terwijl andere goede punten bieden. Hoewel ik niet ga bespreken welke producten goed zijn en welke niet, zal ik je vertellen hoe ik persoonlijk over deze zinkzalf en andere billencrèmes denk. Hieronder staan mijn gedachten over elke productlijn.

Allereerst wil ik kort kijken naar de bewering dat deze crème volledig natuurlijk is. In mijn ervaring lijkt het erop dat deze bewering behoorlijk accuraat is. Ik heb gehoord dat het ingrediënten bevat zoals zinkoxide, dat natuurlijk hoort te zijn, en vitamine E. Hoewel beide ingrediënten prima geschikt zijn voor dagelijkse huidverzorgingsproducten, weet ik niet of ze in deze specifieke crème of niet. Ik ben geen expert op het gebied van volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten, maar na het lezen van de recensies die ik heb gelezen, ben ik me ervan bewust dat de Zinc Privilege een van de betere, volledig natuurlijke huidcrèmes lijkt te zijn die er zijn.

Laten we vervolgens eens kijken naar de andere producten in de productlijn Zinc Ointment and Other Butt Cream. Van alle producten hebben slechts twee van de acht een soort van FDA-goedkeuring voor hen. Een daarvan heet Acnezine en de andere heet Exposed Skin Care. Ik weet niet zeker waarom de fabrikant besloot om deze twee ingrediënten in één crème op te nemen, maar het is gewoon geen goed idee. Ik heb veel slechte recensies gezien over de productlijn en door mijn gezicht krachtig te schrobben met de Zinc Privilege, zag ik geen andere resultaten dan het feit dat mijn armen en benen een beetje rood aanvoelden.

De andere crème op de markt bevat niet echt ingrediënten die ik kan vinden. Er staan slechts twee ingrediënten op het product zelf: zink-PCA en fenegriekzaadextract.

Ik weet niet zeker waarom de fabrikant besloot om zink-pca te combineren met zaadextract. Het lijkt mij niets te doen. Ik ga mijn poeder in de buurt houden om aan te brengen als ik wat extra hulp nodig heb bij mijn teint. Ik zal waarschijnlijk ook stoppen met het gebruik van dit product, omdat ik het gevoel heb dat ik geld verspil aan een productlijn die niets voor mij doet.

Om de vraag in de titel te beantwoorden: Sudo is een effectieve billencrème. Het is effectief vanwege de ingrediënten die het bevat en de manier waarop het werkt. Zoals ik al eerder zei, wordt zink-pca gebruikt om de huid te helpen genezen, en het heeft ook enige antibacteriële werking. Andere gunstige ingrediënten zijn onder meer aloë vera, dat helpt om ontstekingen te verminderen, en paardenbloemwortel, die de bloedsomloop verbeteren. Ik heb ook rapporten gelezen dat sesamzaad nuttig is bij het leveren van antioxidanten, maar ik weet niet of dat waar is. Al deze elementen werken samen om uw uiterlijk te verbeteren.

Waar het op neerkomt, is dat hoewel Sudo een geweldig product is dat geweldig werk levert, ik het zou passeren voor de andere crèmes die er op de markt zijn. Als je er jonger uit wilt zien en een zachtere huid wilt hebben, neem dan geen genoegen met crèmes die niet veel doen. Je kunt beter wat meer geld uitgeven aan een eersteklas kontcrème zoals Sudo, dan tijd en geld te verspillen aan een middelmatige crème die minimale resultaten oplevert. Als je de beste deal voor al je huidverzorgingsproducten wilt, bezoek dan vandaag mijn website.

 Sudocrem Ingrediënten  bij Vrijnatuurlijk

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl