Diamond Picture Frame – Hoe te decoreren met diamanten

Diamond painting foto
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Diamanten fotolijst is een van de meest geliefde geschenken van zowel de ouders als de kinderen. Diamanten fotolijsten worden ook gewaardeerd door mensen van alle leeftijdsgroepen over de hele wereld. Diamanten fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en prijsklassen en zijn gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, hout of kunststof. Je kunt ook diamanten fotolijsten krijgen die handgemaakt zijn door ambachtslieden die er echt van houden om ze te maken om ze voor altijd te koesteren.

Diamanten kruissteekpatronen zijn een geweldige manier om een indrukwekkend cadeau te maken. Als u niet zeker weet hoe u dit moet aanpakken, moet u beginnen met kruissteek met diamant schilderen. Om deze Diamond fotolijst te maken, hoeft u slechts enkele eenvoudige stappen te volgen. Het volgende is de stapsgewijze methode om een diamanten fotolijst te maken.

De eerste stap is het vinden van een afbeelding die u met diamanten wilt versieren. U kunt elke gewenste afbeelding gebruiken. U moet de afmetingen van de afbeelding in gedachten houden terwijl u ernaar zoekt. Voor meer hulp met betrekking tot Diamond Picture Cross stitch, kunt u de website Myth Of Asia.

De volgende stap is het vinden van een canvas dat groot genoeg is om op af te drukken. U moet een afbeelding kiezen met minimaal 2,5 cm vrije ruimte eromheen, zodat er geen problemen zijn bij het afdrukken van het ontwerp op het beschilderde canvas. U moet ook de juiste kleur van het canvas selecteren, zodat de diamanten die erop zijn afgedrukt er goed uitzien. Als u bijvoorbeeld roze diamanten gebruikt, moet de roze kleur over de afbeelding worden afgedrukt.

De volgende stap is om uw diamantillustratiegereedschappen zoals de Diamond-pick en de Diamond-gum te gebruiken om het ontwerp op de afbeelding zorgvuldig te schetsen. Vergeet niet om kleine details op te schrijven, zoals de vorm, locatie en het ontwerp van elk van de diamanten die u wilt gebruiken. Het volgende is om het ontwerp over te trekken met behulp van uw kruissteekhulpmiddelen door verschillende kleuren als hoofdfocus te gebruiken. Als u klaar bent met het schetsen, kunt u doorgaan en het schilderij op het canvas afdrukken met behulp van de hotpad of door de printer te gebruiken.

De laatste stap is om de afbeelding op het canvas te knippen nadat je deze op een groot canvas hebt afgedrukt. Nadat je de afbeelding hebt gesneden, moet je ervoor zorgen dat je alle diamanten bij elkaar hebt gebracht voordat je de afbeelding aan de muur hangt. Een andere mogelijkheid is dat je met de kleine Diamond-snaps ook een diamant bijna in het midden van de foto kunt maken. Om dit mogelijk te maken, moet u de kleine Diamond-drukknopen openen en vervolgens de hotpad gebruiken om de afbeelding op het canvas te drukken. Deze foto’s zijn geweldige cadeaus voor jonge meisjes of dames.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl