Wat zijn zij? Hoe werkt dat?

powerapps
Gemiddelde leestijd 2 minuten

PowerApps is al jaren een modewoord, vanaf het begin als marketing- en reclametool voor kleine bedrijven. PowerApps werd altijd beschouwd als een nieuwe technologie die niet wordt gebruikt in de zakelijke wereld, maar dit is bewezen onjuist. PowerApps bestaat al vele jaren en heeft een solide geschiedenis dat het door veel bedrijven wordt gebruikt.

Wat zijn zij? Hoe werkt dat? Wat doen PowerApps?

PowerApps is een programma voor Microsoft Windows en de iPhone waarmee u alle applicaties die u voor uw computer wilt hebben, kunt bouwen, bewerken en beheren. PowerApps is niet hetzelfde als “PowerApps” voor de iPhone, een ander softwareprogramma dat vergelijkbare functies biedt.

PowerApps is ontworpen om eigenaren van kleine bedrijven te helpen hun productiviteit te verhogen. Met deze applicatie kunt u alle applicaties die u aan uw computer wilt toevoegen toevoegen aan de applicaties die uw computer al heeft geïnstalleerd. Dit is erg handig voor degenen die beperkte ruimte hebben en niet simpelweg een groot aantal applicaties kunnen installeren die ze op hun computer hebben. Als u al Microsoft Office-programma’s heeft, kunt u de programma’s gewoon aan PowerApps toevoegen. Het is niet nodig om het Microsoft Office-programma te installeren om de PowerApps-applicatie uit te voeren.

U kunt dit programma ook daadwerkelijk voor uw bedrijf gebruiken. U kunt het op uw computer installeren, daarna kunt u het PowerApps-programma delen met uw medewerkers zodat zij het op hun eigen computer kunnen installeren. Wanneer ze het PowerApps-programma gaan gebruiken, krijgen ze zelf toegang tot de applicaties, maar het bedrijf krijgt nog steeds toegang tot de bestanden die het op hun computers heeft geïnstalleerd. Het enige verschil is dat de gebruikers van het PowerApps-programma geen andere bestanden of programma’s van het bedrijf krijgen. Met PowerApps kunt u alle bestanden die u op uw computer hebt opgeslagen, voor uw eigen doeleinden gebruiken en met uw werknemers delen.

Het belangrijkste dat u over PowerApps moet weten, is dat u voorzichtig moet zijn bij het kiezen van uw applicatie. Kies een programma van hoge kwaliteit, een eenvoudige interface en een intuïtieve gebruikersinterface. Zorg ervoor dat je programma de functies heeft die je nodig hebt, maar je kunt ook op elk moment je favoriete applicaties delen met je medewerkers. Bedenk dat u niet het duurste programma hoeft te kopen als dat niet nodig is. meer informatie Puurict