Wat zijn de psychologische factoren die betrokken zijn bij defensief rijden?

rijopleidingen
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Drivers Education, Driver Training, Driving Courses of Simply Stuurprogramma’s Ed is een formele cursus of programma dat een nieuwe chauffeur opleidt voor het voorrecht om een rijbewijs of leerlingen te verkrijgen. Deze cursussen zijn ontworpen om individuen te onderwijzen over veilige rijtechnieken en verkeerswetten met betrekking tot het gebied waarin ze leven.

Het is belangrijk om alle aanbevelingen van de cursusaanbieder te volgen om ervoor te zorgen dat u de beste drivertraining voor uzelf krijgt.

Defensieve rijcursussen zijn door de meeste staten vereist, evenals enkele steden en provincies. De American Society of Safety Engineers beveelt aan dat iedereen een vergunning wil hebben om een defensieve rijbaan te nemen. De meeste staten vereisen dat de persoon de defensieve rijbaan die geen voorafgaande rijovertuigingen heeft. Gebaseerd op statistieken Het aantal ongevallen met vrachtwagens en auto’s die te wijten waren aan defensieve rij neemt jaarlijks ongeveer vijftien procent toe.

Online defensieve rijcursussen bij ML Opleidingen zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Er zijn veel redenen om een online defensieve rijcursussen te maken. U kunt deze cursussen volgen vanaf het comfort van uw huis. Sommige providers bieden deze cursussen via internetdownloads terwijl anderen de cursussen op CD-ROM bieden. Veel providers bieden ook online praktijksessies die studenten de mogelijkheid bieden om de verschillende soorten scenario’s te ervaren die te zien zijn op de snelwegen van de staat.

De reden achter het nemen van defensieve rijcursussen is het verminderen van het optreden van verkeersongevallen en verwondingen die het gevolg zijn van die verkeersbotsingen.

Studies hebben aangetoond dat ongevallen veroorzaakt door de nalatigheid of onoplettendheid van de bestuurder verantwoordelijk zijn voor meer dan een derde van alle verkeersfataleiteiten en verwondingen elk jaar. Defensieve chauffeurs concentreren zich op welke wegcondities aanwezig zijn en welke gedragingen van gedragingen kunnen doen, waardoor ze een risicovolle situatie op de weg kunnen creƫren. Ze leren reageren op situaties die kunnen optreden. Hoe beter de vaardigheden van de chauffeurs, hoe minder waarschijnlijk het is dat ze een fout zullen maken die hun leven zal kosten.

Een van de onderwerpen die bedekt zijn met defensieve rijcursussen is wegoverleving. Dr. Robert Wegner, een gerenommeerde psycholoog, heeft studies uitgevoerd die laten zien dat mensen die tijd doorbrengen met het oefenen van straatoverleving om een hogere tolerantie voor gevaar te ontwikkelen en langer leven te leven. Volgens statistieken hebben vrouwen een lagere tolerantie voor gevaar en maken ze minder verkeersongevallen dan mannen. Volgens Wade Davis, auteur van beter veilig, moeilijker en sneller, is de beste manier om een goede verdedigingsbestuurder te worden. Volgens Wade Davis, er is geen andere vaardigheid zoals het op de planeet.

De vraag naar gekwalificeerde defensieve rijcursussen neemt steeds toe naarmate meer Amerikanen zich bewust worden van de gevaren op de weg. Volgens statistieken hebben vrouwen een lagere tolerantie voor risico en leven langer dan mannen. Er wordt aangenomen dat een deel van de reden hiervoor is dat de meeste mannen niet betrokken zijn bij elke vorm van contact op de weg tijdens het rijden. Een goede defensieve rijcursus kan mensen manieren leren om hun tolerantie voor risico te vergroten en om crashpreventietechnieken te leren.

 

 

Klik hier: ml-opleidingen.nl