Wat doet een verkeersregelaar?

Verkeersregelaar
Gemiddelde leestijd 2 minuten

Verkeersregelaars, ook wel parkeerwachten genoemd, handhaven wetten met betrekking tot waar en wanneer mensen hun auto kunnen parkeren. In de meeste steden en dorpen worden parkeerwachters betaald per uur of per aantal dagen dat iemand dienst heeft. Als je toevallig een baan in dit soort banen krijgt, zou je een beter salaris en extra prikkels kunnen verwachten als je het geluk hebt om de baan te krijgen.

Het is vermeldenswaard dat deze posities vaak behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn. De baan vereist veel fysieke kracht en bekwaamheid, evenals kennis van de straten van de stad en de wegen en verkeerspatronen die er doorheen gaan.

Als verkeersmedewerker ben je er verantwoordelijk voor dat er geen voertuigen te lang op straat blijven staan. Mogelijk moet u een voertuig onderzoeken dat problemen veroorzaakt, en mogelijk stoppen en controleren op verkeersovertredingen. Er kan ook van u worden verwacht dat u voertuigen stopt die een straat blokkeren.

Verkeersagenten komen meestal langs in de vorm van een bewaker of een politieagent. Er worden beveiligers ingehuurd om het verkeer in de gaten te houden en ‘s nachts over de straten te waken. Ze zijn verantwoordelijk voor het stoppen van voertuigen, het controleren op kentekenplaten en andere vormen van identificatie, en ervoor zorgen dat niemand de verkeersregels overtreedt. Ze kunnen ook worden verplicht om arrestaties uit te voeren en te controleren op uitstaande bevelen of verkeerskaartjes.

Om politieagent te worden, moet je echter eerst een bepaalde opleiding hebben gevolgd. De meeste staten hebben een bepaald minimumaantal uren aan training van politieagenten nodig om gecertificeerd te worden. U kunt deze vereisten en trainingsvereisten voor alle staten online vinden. De hoeveelheid tijd die je hebt om de training te voltooien, verschilt per staat, maar de meeste staten hebben minstens 100 uur nodig.

Om als verkeersmedewerker aan de slag te gaan, moet je waarschijnlijk een rijgeschiedenis hebben waaruit blijkt dat je een schone en goede rijervaring hebt. U moet bereid zijn om de basisprincipes van de wetten met betrekking tot verkeershandhaving en de regels voor de manier waarop u rijdt te leren. Veel staten vragen u ook om een ​​soort drugstest voordat u in dienst treedt. voordat een functie kan worden aangeboden, zodat u aan een werkgever kunt bewijzen dat u tijdens het werk geen slechte gewoonten zult tegenkomen. Klik hier voor meer informatie Verkeersregelaar