Tips voor het online kopen van vitamines

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Tips voor het online kopen van vitamines

vitamine

Je moet voorzichtig zijn bij het kopen van vitamines, omdat ze niet allemaal gelijk zijn gemaakt. Vitaminemakers mogen nooit beweren dat een bepaald supplement essentieel is. Ze kunnen hier echter aanspraak op maken als de FDA groen licht heeft gegeven. Essentiële voedingsstoffen zijn onder meer vetten, koolhydraten, eiwitten, water en vitamines. Tenzij een supplement is gemaakt van een volledig natuurlijke bron, moet u ze uit voedsel halen bestellen stevig. Bovendien bevatten veel vitamines een kleine hoeveelheid van een synthetisch ingrediënt dat niet in het lichaam thuishoort.

Naast het controleren van het etiket voordat je iets koopt, is het ook belangrijk om te weten hoe je een vitamine door de veiligheidscontrole moet vervoeren. De TSA heeft regels over vloeistoffen, wat een probleem kan zijn voor passagiers die met het vliegtuig reizen. Gelukkig zijn vloeibare vitamines toegestaan in vliegtuigen zolang ze zich in containers van 3,4 ounce bevinden. Als u een grotere fles vitamine wilt meenemen, kunt u deze inchecken in uw ingecheckte bagage. Dit kan tot een uur duren, maar het is het waard.

Als u echter op zoek bent naar de juiste vitamines, moet u er ook voor zorgen dat het merk dat u koopt niet op de lijst van teruggeroepen producten van de FDA staat. Dit zal u helpen bij het kiezen van een vitaminesupplement van hoge kwaliteit. De lijst bevat de namen van vitaminemakers en hun producten. Een terugroepactie kan plaatsvinden vanwege misleidende advertenties, valse gezondheidsclaims of andere giftige stoffen. De FDA belooft agressiever te worden in het aanpakken van illegale supplementen, maar deze lijst is geen garantie.

Meer informatie op: https://vitaily.nl/