Ideeën voor barbecuepakketten voor eenvoudige bijeenkomsten vol barbecue!

De Mobiele BBQ
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Een BBQ-arrangement is een geweldige manier om iedereen in uw gezelschap erbij te betrekken. Of je nu je feestje thuis, in een restaurant of buiten geeft, eten is een must! U kunt barbecuepakketten kopen die bij uw specifieke feest passen, maar hier zijn enkele ideeën voor degenen die alles uit de kast willen halen en hun BBQ-ervaring op zijn best willen beleven. Houd bij het bereiden van uw eten rekening met het volgende:

Kies eerst een thema. Als je een black-tie-feest hebt, is blauw een populaire keuze, maar als je iets uniekers wilt, denk er dan over om een roodgloeiend roze barbecuepakket te serveren! De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelfs een kleur kiezen die bij uw bruiloft- of feestthema past, zoals een felroze prinsessenpakket! Zorg ervoor dat u eten kiest dat bij uw hoofdgerecht past, en uw gasten zullen zeker genieten van wat ze zien, proeven en ruiken!

Zoek vervolgens een arrangement zoals De Mobiele BBQ  met eten waar u en uw gasten allemaal van zullen genieten. Een voedselcombinatie is een leuk idee, vooral als uw gasten niet allemaal op dezelfde pagina zijn over wat voor soort eten u wilt. Als je bijvoorbeeld wilt dat iedereen de klassieke gepofte aardappel en sperziebonen krijgt, serveer dan niet zomaar chips! Zorg ervoor dat u uw gasten een passende voedselkeuze stuurt, vooral als uw voedselkeuze buiten is. U wilt bijvoorbeeld geen aardappelchips aan gasten serveren met selderij als favoriete groente.

Als je eenmaal een pakket hebt gekozen, moet je het samen met je RSVP opsturen. Dit is erg belangrijk, omdat u kunt bepalen hoeveel pakketten uw gasten werkelijk nodig hebben, en wat ze zullen meenemen (als u ze opneemt in het RSVP). Houd er rekening mee dat dit uw voedselbudget waarschijnlijk verhoogt, dus het is het beste om uw budget van tevoren vast te stellen. Als u weet wat voor soort eten uw gasten meebrengen, kunt u bepalen hoeveel eten u wilt kopen en zo uw voedselbudget verlagen.

Ten slotte moet u uw entertainment voor deze feesten coördineren. Zorg ervoor dat iedereen bezig is met activiteiten. Het zal helpen om borden, kopjes en servetten met verschillende feestthema’s en afbeeldingen erop te hebben. Als uw BBQ-pakket bijvoorbeeld een zwembadgedeelte bevat, vul deze dan met kleurrijke lichten en slingers! Je kunt ook opblaasbare waterzakken en strandballen toevoegen in veel thema’s. Je gasten zullen zeker genieten van de extra opwinding, vooral als je pakket een volleybalspel bevat!

Een laatste ding om te overwegen: als u internet gebruikt om uw feest te plannen, zorg er dan voor dat uw pakketten op tijd worden afgeleverd! Veel mensen vergeten deze stap en moeten uiteindelijk rondrennen om eten en drinken bij hun gasten te krijgen. Zorg ervoor dat u van tevoren plant om uw eten en drinken op tijd te laten verzenden. Misschien wilt u zelfs een lokale online winkel zoeken om u te helpen accessoires en feestthema’s te vinden. Zo weet je zeker dat iedereen het naar je zin heeft op jouw feest!

Kijk voor meer informatie op https://de-mobiele-bbq.nl/