Hoe u hoger komt in Google – Een stapsgewijze handleiding om uw website high te krijgen in Google

Google
Gemiddelde leestijd 4 minuten

Hoe u hoger komt in Google – Een stapsgewijze handleiding om uw website high te krijgen in Google

Google is misschien wel de meest populaire zoekmachine op internet en is sinds de oprichting met grote sprongen gegroeid. De populariteit van de zoekmachinesite heeft geleid tot een golf van bedrijven die diensten aanbieden om uw site te optimaliseren om u hoger op de ranglijst van zoekmachines te krijgen. U hoeft geen SEO-expert te zijn om hiervan te profiteren, en dit artikel beschrijft hoe u high kunt worden in Google.

Er zijn verschillende manieren om uw positie in Google te verbeteren, maar de grootste sleutel tot deze methode is om uw site van nieuwe inhoud te voorzien. Zoekmachines zijn dol op websites met bijgewerkte informatie waarover constant wordt geschreven. Als u een blog heeft, kunt u deze in een blog-directory plaatsen, waardoor u gebruik kunt maken van trefwoorden in de inhoud en zo uw kansen om hoger te worden in Google kunt vergroten. Als u een werkgever, een hogeschool of een bedrijf op een ander gebied bent, speelt uw professionele zoekpositie een zeer grote rol in hoe goed u scoort op Google, en daarom is het geen wonder dat het zo moeilijk kan zijn om een ​​hoge positie in de Google-ranglijst te behalen. .

Google heeft helaas de reputatie een uiterst “bestraffende” zoekmachine te zijn. Omdat ze zo groot zijn en zo’n enorme verkeersbron hebben, heeft Google de neiging sites te straffen voor zaken als spam en verkeer van lage kwaliteit. Het is belangrijk dat u geen spam-achtige website maakt en deze aan Google probeert te promoten alsof het hun klanten zijn; hierdoor word je alleen maar van hun website getrapt en een bepaalde tijd uitgesloten van het gebruik van Google, en kan je account mogelijk zelfs worden opgeschort. Gebruik in plaats daarvan een directory om uw site in te dienen en zorg ervoor dat u de richtlijnen volgt om uw site in te dienen en te rangschikken in Google om toekomstige verbanning te voorkomen.

Zoekmachines houden van nieuwe inhoud, en als u uw site aanmeldt bij een zoekmachine, zou u de Google-index van uw site in korte tijd moeten zien, wat u zal helpen om hoger in Google te komen. Veel mensen maken er een gewoonte van om hun sites te vaak in te dienen, en Google zal ze uiteindelijk inhalen en hen verbannen van hun indexeringssoftware. Dit betekent dat u uw site slechts eenmaal in de paar weken bij Google moet indienen, in plaats van eenmaal per dag, aangezien Google uw site alleen indexeert als deze wordt bijgewerkt met nieuwe inhoud. en elke dag bijgewerkt met nieuwe inhoud.

Google heeft ook verschillende technieken voor zoekmachineoptimalisatie, waaronder links en trefwoorden. Door uw site in verschillende mappen te plaatsen, kunt u uw site bij verschillende zoekmachines indienen en uw kans vergroten dat de site hoger in Google verschijnt, zodat uw site vaker op Google zal verschijnen. Het gebruik van ankertekst en metatags in uw inhoud zal helpen om uw paginarangschikking op Google te verhogen, evenals het gebruik van de natuurlijke zoekoptimalisatietechnieken van Google.

Een van de beste manieren om hoger te komen in Google, is door artikelen over uw niche te schrijven en deze voor te leggen aan artikeldirectory’s en blogs die betrekking hebben op uw bedrijf, om meer bezoekers naar uw site te trekken. Hoe meer mensen uw site bezoeken, hoe meer Google uw site zal indexeren, waardoor de algemene rangschikking in Google toeneemt. Het belangrijkste is om dagelijks nieuwe inhoud te maken die relevant is voor uw niche en u deze vervolgens kunt indienen bij mappen, vooral als u op zoek bent naar inhoud die relevant is voor uw niche. Als u een blog heeft, kunt u een gewone post plaatsen en deze in blogs of andere mappen plaatsen om een ​​hoge positie in Google te behalen. Get higher in Google