Hoe Bitcoins te kopen

Gemiddelde leestijd 3 minuten

Hoe Bitcoins te kopen

Als u nieuw bent in de wereld van online winkelen, maar geïnteresseerd bent in hoe u bitcoins kunt kopen en deze kunt overboeken naar uw favoriete valuta, zoals de Amerikaanse dollar, dan zult u blij zijn te weten dat u geen derde partij nodig heeft om te voltooien deze transactie voor u. In feite heb je alleen software nodig. U kunt deze software rechtstreeks op uw computer downloaden en slechts een paar minuten besteden aan het overboeken van geld van de ene rekening naar de andere. U kunt allerlei soorten geld kopen, verkopen en overmaken – rechtstreeks via internet zonder tussenkomst van een derde partij. Bezoek de officiële Buy Bitcoin-website voor meer informatie over de technologie achter deze revolutionaire betaalmethode Bitcoinmeester.nl.

bitcoin kopen

Om bitcoins te kopen en ze over te zetten naar een ander wallet-adres via internet, moet je er eerst een paar kopen. Bezoek de officiële bitcoin-kooppagina en selecteer de gewenste valuta die u wilt kopen. Selecteer de beurs waar u wilt kopen (GPRS2 of IPFS), kies of u tegen een vaste koers wilt kopen of fluctueert op basis van de prijs en voer het vereiste bedrag in. Kies de beurs waar u wilt kopen (GPRS2 of IPFS), kies of u tegen een vaste koers wilt kopen of fluctueert op basis van de prijs en voer het vereiste bedrag in. Bekijk de kooppagina zorgvuldig en voer zorgvuldig uw privésleutel en portemonnee-adres in en controleer en bevestig uw aankoop voordat u de transactie voltooit.

Er zijn verschillende andere manieren om deze virtuele valuta te kopen; het kopen van bitcoins en het overdragen ervan via internet blijft echter de snelste en handigste manier om ze te kopen. Veel van deze andere valuta's worden over-the-counter verhandeld – wat betekent dat ze door geen enkele financiële instelling worden ondersteund of gegarandeerd. Dit betekent dat als er iets misgaat, het aan toeval en geluk ligt in plaats van dat het wordt opgeslagen als een soort beveiligde investering die u later kunt claimen. Door virtueel geld te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u uw geld online verliest aan fraudeurs, waar veel mensen zich zorgen over maakten.

Klik op deze link: Bitcoinmeester.nl