Ether en andere fondsen kopen met gedecentraliseerde Ledger-technologie

ethereum
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Naar mijn mening begrijp ik niet waarom veel mensen in de wereld ervoor kiezen ether te kopen in plaats van goud te kopen. Als je er goed naar kijkt, zie je dat er 3 grote verschillen zijn tussen deze topkeuzes: ze hebben allemaal werkende betalingssystemen, ze hebben allemaal ingebouwde veiligheid en ze hebben allemaal ingebouwde proof of reserves. Laten we ze nu eens bekijken. Coinbase is waarschijnlijk de beste keuze als u nieuw bent bij cryptisch, omdat ze het minste risico bieden. Hun betalingssysteem is gebaseerd op Shape Shift Secure.

Shape Shifting is een trendy betaalmethode die rond 2021 werd geïntroduceerd door Shape Shifting Networks. Deze revolutionaire nieuwe betaalmethode is ontwikkeld na een langdurig en zeer succesvol experiment met het gebruik van bitcoin om geld over te maken naar een offline winkel. Shape Shifting werkt door u in staat te stellen eenvoudig uw virtuele valuta te wisselen tussen twee willekeurige digitale activa op de markt zonder tussenkomst van een traditionele uitwisseling. Een van de voordelen van Shape Shifting is dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hoge vergoedingen of commissies, omdat de transactiekosten vast zijn en daarom lager zijn dan wat u zou betalen door via een standaard Cryptocurrency Exchange te gaan. Veel handelaren schakelen over op Shape Shifting omdat het een deel van de hoofdpijn wegneemt die gepaard gaat met traditionele handelsmunten.

De volgende keuze is Bitwage, wat waarschijnlijk de meest populaire keuze is in de cryptocoin-uitwisseling. Als je naar de website kijkt, zul je zien dat ze verschillende functies hebben waardoor Bitwage opvalt. Ze bieden Shape Shifting, wat betekent dat u gemakkelijk kunt wisselen tussen twee digitale valuta’s op de markt zonder kosten of commissies te betalen. Bovendien is elke transactie gegarandeerd veilig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw account wordt gehackt.

Vervolgens hebben we de populaire en veelgebruikte Shape Secure, een andere vorm van Shape Shifting. Shape Shifting is om twee redenen een zeer veilige betaalmethode. Ten eerste is Shape Secure een echt bedrijf en een van de meest betrouwbare bedrijven in de branche. Ze hebben uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen en zijn daarom niet vatbaar voor dezelfde problemen als een nepbedrijf.

Vormverschuivingen en betalingsmethoden zullen blijven verbeteren naarmate meer bedrijven de voordelen oppikken en deze service aan hun klanten gaan aanbieden. De grootste voordelen bij het kopen van bitcoin met PayPal zijn snelheid en gemak. PayPal maakt het u gemakkelijk om overal ter wereld betalingen te verzenden en te ontvangen, aangezien u hun netwerk overal ter wereld kunt gebruiken. Hier is echter waar u voorzichtig moet zijn en de algemene voorwaarden moet lezen voordat u doorgaat en ze betaalt.

Wanneer u ze betaalt met behulp van de Blockchain, weet u zeker dat uw transactie gedekt is door een grote fraudeverzekering en niet onderhevig is aan manipulatie of hacking. De belangrijkste kenmerken die de Blockchain van andere cryptosystemen scheiden, zijn het gebrek aan vergoedingen en het onmiddellijke goedkeuringssysteem. De Blockchain biedt ook een veel hoger beveiligingsniveau dan de meeste van zijn concurrenten. Door het te integreren met uw website, kunt u uw klantenlijst onmiddellijk omzetten in portefeuilles met een breed scala aan ERC20-tokens, waaronder tokens van Zcash, Stellar Lumbo, DoCoPay, Maidstone, Affero en anderen. Dit geeft u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten, aangezien u de veiligheid van de priv├ęgegevens en fondsen van uw klant kunt garanderen.

Ether kopen bij Bitcoin Meester

https://www.bitcoinmeester.nl