De waarheid over Litecoin Cons

litecoin
Gemiddelde leestijd 3 minuten

Heb je Litecoin-nadelen? Welnu, er zijn enkele dingen die u over deze nieuwe munt moet weten die de laatste tijd een groot onderwerp van discussie zijn geworden. Veel mensen beseffen dat Litecoin langzaam maar zeker het volgende grote ding wordt in de handel in digitale valuta. Dus wat zijn de voor- en nadelen van Litecoin?

De eerste van de litecoin nadelen waar veel mensen over praten, is dat Litecoin hoge verwerkingskosten heeft. Deze transactiekosten hebben Litecoin extreem duur gemaakt, omdat het is gestegen van ongeveer vier naar ongeveer tien dollar per transactie. Het goede nieuws is dat deze transactiekosten langzaam beginnen te dalen. Op dit moment zijn de transactiekosten nog steeds erg hoog, maar ze liggen niet in de buurt van hun gemiddelde.

Een andere van de litecoin-nadelen waarover wordt gesproken, is het voortdurende hashrate-debat. Veel mensen zijn bang dat de hash-snelheid naar extreme bedragen gaat, wat betekent dat het Litecoin-netwerk niet veilig is. Een probleem dat we zien met de hashrate is dat sommige mensen letterlijk de cloud aan het delven zijn voor hun elektriciteit. Ja, het is erg grappig en het geeft je bijna het gevoel dat ze oplichterij uitvoeren. Naarmate de technologie echter verbetert, zullen we betere oplossingen zien, en in de tussentijd kunnen we gewoon vertrouwen opde bestaande oplossingen die beschikbaar zijn.

Laten we het nu hebben over enkele van de voordelen van Litecoin.

Ten eerste lijkt de Litecoin-gemeenschap de open source achter de munt echt te omarmen, waardoor je de volledige code kunt downloaden en deze tegelijkertijd privé kunt houden. Dit is een enorm voordeel en is een van de belangrijkste redenen waarom mensen overstappen van andere cryptomunten naar Litecoin. Als je niets te verliezen hebt, moet je Litecoin zeker eens proberen.

Een ander voordeel dat u bij Litecoin zult vinden, is dat het geen echt bestuursorgaan heeft. Dit klinkt in eerste instantie misschien slecht omdat u een soort standaardisatie in uw geld wilt, maar u zult snel merken dat dit niet uitmaakt. Er zijn veel verschillende ontwikkelaars die tools en applicaties bouwen voor deze nieuwe valuta. Wat u zoekt, is iets dat gemakkelijk te gebruiken is, werkt met alle grote platforms en doet wat u wilt. In dit geval zijn de Litecoin-pro’s redelijk goed.

Een laatste voordeel dat u zult vinden, is dat Litecoin zeer goed bestand is tegen spam. Spam is door de jaren heen voor veel munten een van de grootste problemen geweest. Hoewel de Litecoin-gemeenschap groeit, is er nog veel ruimte voor verbetering. We zijn nog jong in deze branche, dus vergeet niet dat er nog veel potentiële problemen zijn. Als je echter wat dieper in de Litecoin-pro’s graaft, zul je merken dat het niet zo erg is als je denkt.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoinmeester