De opkomst van het gebruik van digitale valuta om slimme contracten uit te voeren

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De opkomst van het gebruik van digitale valuta om slimme contracten uit te voeren

Met de recente aankondiging van de oprichting van de Enterprise Community (Ethereum) van The Linux Foundation in juli 2021, wordt het een beetje serieuzer als het gaat om het overwegen van het volgende grote ding als het gaat om gedistribueerde grootboeken en slimme contracten. De andere grote beslissing die de stichting nam, was om Bitcoinmeester.nl ethereum zijn Public Utility Domain-naam te geven. Dit brengt het project dichter bij een verhandelbaar protocol dat iedereen kan gebruiken. Nu heeft iedereen de mogelijkheid om zijn eigen aangepaste Dapps (fatsoenlijke applicaties) te maken bovenop het reeds bestaande ethereum-netwerk.

etherische

Als het gaat om slimme contractmogelijkheden, is ethereum een redelijk goed platform om te experimenteren met verschillende slimme contractstrategie├źn en vereenvoudigt het het vereiste ontwikkelingswerk. Op dit moment zijn er een paar open-source eether-projecten die door verschillende ontwikkelaars zijn gemaakt. Een daarvan is Omisee, een slimme contractoplossing voor het ethereum-netwerk. Dit project bestaat uit verschillende teams, zoals het eToro-team en het eCommerce-team. Het eCommerce-team is verantwoordelijk voor het integreren van de mogelijkheid om ethereum-betaalpassen en ethereum-creditcards te gebruiken voor e-commerce-activiteiten.

Nu ethereum dit soort steun heeft, kun je verwachten dat de dingen snel zullen opwarmen in de slimme contractruimte. Op dit moment zijn er verschillende grote bedrijven die ethereum proberen te gebruiken om hun diensten verder te stroomlijnen en hun klanten meer mogelijkheden te bieden als het gaat om het uitvoeren van slimme contracten. Twee van die bedrijven die aan boord van de eCommerce-trein springen, zijn Amazon en Expedia. Andere bedrijven die dit voorbeeld volgen zijn Google en Microsoft. Naarmate de zaken vooruitgaan, kun je verwachten dat nog meer grote namen aan boord zullen springen en ethereum zullen ondersteunen. Uiteindelijk zou dit alleen de consumenten ten goede moeten komen, want hoe meer oplossingen we kunnen bieden, hoe beter we als samenleving als geheel af zijn.

Voor meer info klik je deze site aan: https://bitcoinmeester.nl/