Blade 6 Triple Core Dartbord

Gemiddelde leestijd 2 minuten

blade 6 triple core dartbord

Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Blade 6 Triple Core Dartboard van Winmau is het technologisch geavanceerde dartbord dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het is het hoogtepunt van meer dan 30 jaar technische innovatie. De revolutionaire Triple Core sisalbasis complimenteert de Sixth Generation Blade-technologie om de optimale vezeldichtheid en maximale score te bieden. Het bord is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Alle planken zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en voldoen gegarandeerd aan de hoogste normen.

Het Triple Core Dartbord heeft een naadloos speeloppervlak en een met koolstofvezel versterkt sisalframe dartbord getalenteerd. De Triple Core is ook zeer compact, waardoor je darts hun vorm behouden en goed scoren. Ontworpen door top dartbordspelers, het is voorzien van een ultradunne 60 graden gebogen draad voor optimale prestaties en duurzaamheid. Het is gemaakt volgens de officiƫle specificaties van de World Dancing Federation.

De Blade 6 Triple Core is een high-performance board dat voldoet aan de specificaties van de World Darts Federation of deze zelfs overtreft. Het unieke ontwerp heeft drie lagen en drie kernen. De cijferring is lasergesneden en vierkant, waardoor hij plat op het dartbord kan liggen. Het is gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal en wordt geleverd met een Spirit Master-nivelleringstool. In tegenstelling tot de meeste goedkope boards, heeft de Blade 6 een gepatenteerd montagesysteem.

Klik hier: https://dartshopleiden.nl/