Bitcoins enzo

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Volgens de Bit-coin-website is “Bit Coin ontworpen rond het idee van een geheel nieuwe vorm van geld die cryptografie gebruikt om de oprichting en transacties ervan beperken, in plaats van te rekenen op centrale overheden. Nieuwe bitcoins zijn gedolven door gebruikers die computeralgoritmen oplossen om munten te detecteren.

De vermeende makers van Bit-munten hebben verklaard dat het grootste aanbod van bitcoins zullen waarschijnlijk worden afgetopt op 21 miljoen. Ik heb mijn eigen manier om Bit-coin te beschrijven. Ik beschouw dit als winkeltegoed zonder winkel. Een prepaid-telefoon minus de telefoon. Zeldzaam metaal zonder de legering. Wettig betaalmiddel zonder transacties, publiek of privaat, tenzij uw partij aan wie het wordt aangeboden het wenst te accepteren.

Een hulpmiddel dat wordt ondersteund door het volledige geloof en dat het alleen anoniem is oprichters, in wie ik dan ook geen vertrouwen heb, en aan wie ik naast creativiteit geen enkele opdracht geef. Inmiddels heb je er waarschijnlijk wel van gehoord Bit-coin, maar kunt u dit specificeren? Dit komt deels doordat ondernemers Cameron en Tyler Winklevoss, beroemd om hun rol in de oorsprong van Face Book, proberen nu hun technische kennis en valuta te gebruiken om Bit Coin in de hoofdstroom te brengen.

Ik zou misschien geen bitcoin aanraken met een 3 meter lange USB-kabel. Een behoorlijke hoeveelheid mensen hebben, en nog een flink aantal meer zo misschien. De Winklevosses verwachten een op de beurs verhandelde financiering voor bitcoin te starten. Een ETF zal Bitcoin kopen openstellen voor investeerders die niet over de technologische knowhow beschikken om het digitale geld rechtstreeks te kopen. Bij de In de tijd van april zouden de Winklevosses ongeveer 1 procent van de meeste bestaande bitmunten bezitten. Meestal is het beschreven als een niet-gouvernementele digitale valuta. Bitcoin kan soms een cybercurrency worden genoemd of, in een knipoog naar de eigen valuta versleutelde wortels, een cryptocurrency.

Die beschrijvingen zijn nauwkeurig genoeg, maar ze missen het idee. Het is alsof je de VS beschrijft
dollar als een groen stuk papier met afbeeldingen erover. Bit-coin is in ’09 gemaakt door een anonieme cryptograaf en werkt verder de reden dat alles, zelfs immateriële stukjes code, waarde kan hebben zolang genoeg mensen ervoor kiezen het als waardevol te behandelen.

Bitcoins bestaan ​​alleen als digitale representaties en zijn niet gekoppeld aan conventioneel geld.